PODCAST HROT PAVLA ŠTRUNCE

Velký návrat croblih: Vyhořel jsem a neuměl garantovat kvalitu, nebyl to kalkul, chci vybudovat sladkej Mekáč

Pokračování příběhu Oh Deer Bakery: "Vyhořel jsem, neshody s partnerem vedly k tomu, že jsem z toho musel odejít, kvalita šla dolů a já jsem to neuměl změnit. Ale dostal jsem nabídku, na kterou jsem čekal sedm let, nový prostor je přesně to, co chci, croblihy budeme vyrábět přímo na místě," říká Lukáš Vašek, který před sedmi lety založil pekárnu sladkých croblih Oh Deer Bakery, ale koncem roku skončil.

PODCAST HROT PAVLA ŠTRUNCE

Bývalý fotbalista Polom učí sparťany finanční gramotnost: Hráči rádi sází, když to nezvládnou, končí i sebevraždou

Roman Polom je bývalý český profesionální fotbalista, odchovanec Sparty, hráčskou kariéru ukončil v létě 2020 kvůli zdravotním problémům. Dnes učí fotbalisty a fotbalistky v rámci kurzu finanční gramotnosti, jak zacházet s penězi a tvrdí: "Když nezvládnete finanční realitu, může to skončit jakkoliv, profesionální sportovci končí sebevraždou, někteří ve vězení, nebo v léčebnách. Fotbalisti jsou hraví, rádi sází, v gamblingu se jim může dařit dobře, ale je hned jasné, že je to na špatné cestě. Teď hodně letí i investiční aplikace, ale spousta hráčů to zneužívá a tvrdí, že investují, ale ve skutečnosti jen "sází" na růst akcií..."

HROT PAVLA ŠTRUNCE

Martin Žufánek: Synáček bude destilovat, i kdyby nechtěl. Končíme s Ořechovkou, už sedm let nerosteme

Martin Žufánek byl hostem prvního dílu nového podcastu Hrot Pavla Štrunce! Živobytí je mi blíž než podnikání, naši firmu budujeme jako generační záležitost. Všechno děláme sami, teď jsme se rozhodli zrušit nějaké produkty, i ty nejpopulárnější jako Ořechovka, protože nám to nedává smysl, říká lihovarník Martin Žufánek.